130km.ro

Bine ai venit. Pe acest site gasesti informatii la zi despre proiectele de autostrazi din Romania.Autostrada A4 By-Pass Constanta

Lungime: 21,78 km. Stadiu executie:

Legenda: in exploatare (100%); in executie (0%); planificata (0%).

Autostrada A4 reprezinta centura ocolitoare a orasului Constanta, realizata in regim de autostrada. Aceasta este deschisa integral. In viitor se intentioneaza prelungirea autostrazii pana la granita sudica a Romaniei cu Bulgaria.

Pentru informatii detaliate, incluzand ultimele stiri, alege un tronson din lista de mai jos:

TronsonStadiuDeschidere
I.By-pass ConstantaIn exploatareIul 2011, Sep 2011, Iul 2012, Iul 2013
I.Alternativa TechirghiolPlanificata-

I.By-pass Constanta

Stadiu: In exploatare

Lungime: 21,78 km


Autostrada A4 reprezinta segmentul ocolitor al orasului Constanta. Constructorul a fost consortiul Astaldi - FCC, iar lucrarile au inceput in 2009. O portiune de 5,4 kilometri din aceasta autostrada, ce face legatura intre Tronsonul Murfatlar - Constanta (A2) si Agigea, a fost data in folosinta in iulie 2011, iar inca 4 kilometri au fost dati in folosinta la sfarsitul lunii septembrie 2011. In iulie 2012 au fost deschisi 10,4 km, iar in iulie 2013 2 km intre Lazu si Portul Constanta.

Stiri: Intrucat acest tronson a fost deschis circulatiei, stirile anterioare deschiderii acestuia au fost arhivate. Click aici pentru arhiva.


Inapoi la lista tronsoane A4

II.Alternativa Techirghiol

Stadiu: Planificata

Lungime: 30,59 km


Alternativa Techirghiol reprezinta un traseu care incepe de la sud de Constanta, ocoleste o parte din statiunile de la litoralul Marii Negre si ajunge in apropiere de Olimp.

Ultimele stiri despre aceasta sectiune (click pe sursa pentru articol):

27 Apr 2024HARTĂ INTERACTIVĂ Autostrada Litoralului: Pe unde va trece viitorul drum de mare viteză de la malul mării / Proiectul, scos la licitațiehotnews.ro


Inapoi la lista tronsoane A4

(C) 130km.ro / Inapoi la lista autostrazi