130km.ro

Bine ai venit. Pe acest site gasesti informatii la zi despre proiectele de autostrazi din Romania.


Exclusiv: In vizita pe A4 Centura Constanta

31 iulie 2012. Acesta este un articol original elaborat 130km.ro

In continuarea vizitei noastre pe noile tronsoane deschise pe A2, am parcurs si parcursul integral al Centurii Constanta (numita autostrada A4), inclusiv noile sectiuni deschise in iulie 2012.


La fel ca parcurgerea integrala a traseului Bucuresti - Constanta pe autostrada, si posibilitatea de a ocoli Constanta, tot pe autostrada, pentru a ajunge la statiunile de pe litoral poate fi considerata o mare realizare. Astazi, autostrada de centura a orasului Consntata este deschisa cu doua benzi pe sens de la Ovidiu in nord la Agigea in sud.

Dar, sa revenim la traseu. Dupa incheierea traseului pe A2, venind dinspre Bucuresti, intrarea pe A4 se face direct, in oricare dintre cele doua directii (nord sau sud). Pentru a merge spre nord, alegeti directia Tulcea/Harsova/Constanta. Drumul este bun, marcajele si amenajarile sunt la locul lor (la fel cu limitarile de viteza inerente oricarei noi sectiuni deschise). Autostrada se termina cu un nod rutier in partea de nord a localitatii Ovidiu (pe o scurta portiune de vreo 2 kilometri de autostrada, anterior acestui nod, inca se lucreaza, astfel incat traficul se desfasoara pe o singura banda pe sens).

Pentru a merge spre sud de la intersectia A2 cu A4 alegeti directia Bulgaria/Constanta/Port. Aceasta sectiune a fost deschisa inca din 2011 si am revizuit-o aici.

La incheierea acestei sectiuni am remarcat lucrari pentru deschiderea unei iesiri catre Portul Constanta.

Click pe imaginea de mai jos pentru o galerie foto cu imagini de pe autostrada A4:Cam atat si cu acest review. In curand vom publica un review al tronsonului Timisoara-Arad de pe A1. Pe curand.

130km.ro

(C) 130km.ro / Inapoi la lista de stiri si articole