130km.ro

Bine ai venit. Pe acest site gasesti informatii la zi despre proiectele de autostrazi din Romania.


Premiile 130km.ro pentru presa - cele mai bune surse de stiri despre autostrazi in 2017

La fel ca anul trecut, premiem si in 2017 cele mai bune surse de stiri legate de autostrazi.

Trebuie sa mentionam ca stirile importante sunt prezentate in acelasi timp de mai multe surse; pe 130km.ro publicam o singura data fiecare stire, dintr-o singura sursa. In asemenea cazuri alegem sursa cu stirea cea mai relevanta, mai completa, mai corecta si/sau prezentata cat mai rapid. O alta mentiune importanta: pe 130km.ro nu preluam stiri care sunt eronate, tendentioase, care nu aduc informatii noi, care nu se refera la constructia de autostrazi ci la teme conexe acesteia, declaratiile politice, etc.

In anul 2017 am preluat 284 de stiri despre autostrazi (cu 11% mai mult decat in 2016). Stirile au fost preluate din 51 de surse, fata de 54 de surse in 2016. Sa vedem cine sunt castigatorii premiilor 130km.ro.Premiul I pentru cea mai competenta, rapida si profesionista sursa de stiri despre autostrazi este acordat Digi24, cu 31 de stiri preluate de 130km.ro din aceasta sursa in 2017. Digi24 a ocupat locul I si in 2016 (impreuna cu hotnews.ro), cu 34 de stiri preluate, si ramane o sursa de informatii prompte si la obiect despre autostrazi, acoperind intotdeauna cele mai importante stiri din domeniu. Felicitari, Digi24!Premiul II este acordat ziarului Adevarul, cu 28 de stiri preluate de noi in 2017. Adevarul a inregistrat un salt absolut spectaculos in ceea ce priveste calitatea si frecventa stirilor despre autostrazi anul acesta, dupa ce in 2016 am preluat numai 4 stiri din aceasta sursa.Premiul III il acordam publicatiei electronice economica.net, cu 25 de stiri preluate de noi. Economica.net a continuat si dezvoltat preocuparea pentru sectorul autostrazilor, publicand stiri prompte si de calitate insotite de analize ale acestui sector. Si in acest caz am vazut un salt foarte mare, dupa ce in 2016 am preluat numai 11 stiri din aceasta sursa.

In 2017 acordam si trei mentiuni pentru surse de stiri de calitate in domeniul autostrazilor. Astfel, prima mentiune se acorda hotnews.ro, cu 20 de stiri preluate fata de 36 in anul precedent. Am vazut mai putine stiri despre autostrazi pe hotnews in 2017, insa aceeasi preocupare pentru analize serioase, detaliate si de calitate legate de acestea. De asemenea, acordam trei mentiuni pentru trei publicatii locale care raman preocupate de acest sector: Timis Online (19 stiri preluate fata de 16 in 2016), alba24.ro (18 stiri preluate fata de 5 in 2016) si Unirea (17 stiri fata de 8 in 2016).

O mentiune speciala si pentru Asociatia Pro Infrastructura si pentru comunitatea forum.peundemerg.ro, care au ramas si in 2017 foarte activa in monitorizarea si analiza proiectelor de autostrazi, furnizand informatii, fotografii si filmari care au stat la baza a numeroase articole din diverse publicatii preluate de noi. Keep up the good work!

Mai jos gasiti lista completa a surselor de stiri utilizate de noi, impreuna cu numarul de stiri preluate de la fiecare din ele in ultimii doi ani.Le multumim tuturor pentru informatiile despre autostrazi publicate pe parcursul anluui si promitem sa le urmarim in continuare si in anii urmatori.

130km.ro

(C) 130km.ro / Inapoi la lista de stiri si articole